Мајките раскажаа

Искуството во „Аџибадем Систина“ мајките го опишуваат како единствено... Го прераскажуваат со многу љубов и топлина, бидејќи за нив токму тука животот добил нова димензија. Раскажете го вашето искуство и поврзете се со мајките кои ја споделија својата приказна заедно со нас.

Мајките раскажаа...

 

По седум години желба и борба за бебе, сега сме најсреќни родители

Петок, 20 Октомври 2017
По седум години желба и борба за бебе, сега сме најсреќни родители
Лазар дојде на свет на празникот Мала Богородица,   предвремено роден во 33. г естациска недела, а јас и мојот сопруг Илија станавме најсреќни родители на кои 7-годишната желба и борба за бебе им се исп...

Сашко Коцев, сопругата Смиљана и малата Јоана си одат дома

Петок, 13 Октомври 2017
Сашко Коцев, сопругата Смиљана и малата Јоана си одат дома

На 8 октомври се роди првата радост на Сашко и Смиљана. Малата Јоана на свет ја донесе д-р Елизабета Матевска-Атанасовска, која беше задолжена за целата бременост на Смиљана.

Новите родители велат дека...

Имавме една желба, ни се исполнија две

Четврток, 05 Октомври 2017
Имавме една желба, ни се исполнија две
„Имавме една желба, ни се исполнија две!“- вака Сања и Филип Крстевски ја започнаа својата најубава приказна.  На 29 септември тие станаа родители на малите принцези Дина и Бјанка. Велат сонот им се и...

Со ваша помош го добивме најголемиот подарок

Понеделник, 02 Октомври 2017
Со ваша помош го добивме најголемиот подарок
„Со ваша помош го добивме најголемиот подарок од Бог – станавме горди родители на малата Сара“ – споделија мама Билјана и тато Дарко Смилевски.
Оваа мала принцеза се роди на 12. ден од месец септември....

Добредојде Лазар

Петок, 29 Септември 2017
Добредојде Лазар
На 24 септември се роди втората радост  во семејството Филиповски. Мама Марија, тато Филип и д ада Катја со нетрпение го  очекуваа новиот член, а најрадосна беше малата Катја.
 
И двете бремености ги воде...

Претходното позитивно искуство беше клучно за одлука

Четврток, 28 Септември 2017
Претходното позитивно искуство беше клучно за одлука
„Поради одличната соработка, посветеност и стручност на д-р Никола Баџаков, вниманието кое го имав од целиот тим на гинекологија и акушерство во првата бременост, без сомнение одлучивме втората бремен...

Сега сме комплетни..

Четврток, 21 Септември 2017
Сега сме комплетни..
Отсекогаш сакавме три деца и желбата ни се оствари. Едно би било осамено, две би се натпреварувале, а три се веќе тим! С е га кога тимот е создаден, се надеваме дека ќе биде сложен и успешен Бескрајно...

Донесовте огромна радост во нашиот живот

Вторник, 12 Септември 2017
Донесовте огромна радост во нашиот живот
„Целиот тим на медицински сестри и доктори, болничари беа беспрекорно добри и од голема помош и едукација за нови родители какви што сме јас и Панче“ – објаснува Марија Угриноска Мишевски, која на 7 с...

Секоја жена кога станува мајка ја добива највредната животна диплома

Четврток, 14 Септември 2017
Секоја жена кога станува мајка ја добива највредната животна диплома
Марко,  првата радост на семејството  Попоски,  се роди на 15 август.  Гордите родители Сoња и Ѓорѓи  изразија г олема благодарност до д-р Михајло Поповиќ, за неговите професионалност, сигурност, трпеливо...

По 10 години Кристијан ја доби најубавата сестричка која што можел да ја посака

Среда, 06 Септември 2017
По 10 години Кристијан ја доби најубавата сестричка која што можел да ја посака

„Кога решивме да станеме родители по втор пат немаше дилеми на кого ќе ја подариме нашата доверба – на најпрофесионалната болница „Аџибадем Систина“, со целокупниот професионален тим. За нив имаме сам...