Новости

Пакети за породување со нови бенефиции за идните мајки

Ceni za paketi za poroduvanjeВо рамките на концептот  ги промовираме Пакетите за породување со вклучени нови бенефиции за бремените жени кои ја водат бременоста во нашата болница. За детални информации превземете го документот  

 

 

Заедно низ животот

Zaedno niz zivotot, beneficii za site novorodencinja

Со голема љубов и посветеност ги известуваме членовите на нашето Acibadem Sistina BABY семејство за ексклузивниот попуст од –10% за сите здравствени услуги во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ во текот на целиот живот. За детални информации превземете го документот 

 

 

Новости

 

Распоред на предавања за трудници – ноември – декември

Понеделник, 06 Ноември 2017
Распоред на предавања за трудници – ноември – декември

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека секоја среда во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржуваат бесплатни предавања за трудници. Циклусот предавања ги опфаќа најзначајните состојби во бр...

Едукативните предавања беа мој водич во бременоста

Вторник, 03 Октомври 2017
Едукативните предавања беа мој водич во бременоста

„Ова е моја прва бременост и се чувствувам прекрасно. Но, уште од првиот ден кога дознав дека ќе станам мајка, имав милион прашања: дали бебето се развива нормално, дали се хранам правилно, кога треба...

Распоред на предавања за трудници - септември / октомври

Среда, 30 Август 2017
Распоред на предавања за трудници - септември / октомври

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнуваат на 06. септември. Првото предавање е на тема – Промени и задолжителни скрининзи за вре...

Едукативен настан „Да го одржиме доењето заедно“

Среда, 09 Август 2017
Едукативен настан „Да го одржиме доењето заедно“

Под мотото „Да го одржиме доењето заедно“, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ ја одбележа светската недела на доењето со едукативен настан.

Присутните гости на почетокот на настанот ги поздрави д-р ...

Едукативно предавање - Да го одржиме доењето ЗАЕДНО

Четврток, 27 Јули 2017
Едукативно предавање - Да го одржиме доењето ЗАЕДНО

                                      

Ве покануваме на едукативниот настан за доење во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ на 7 август со почеток во 19:00 часот. Д-р Станка Танчева, педијатар ќе ви ...

Предавање на тема „Спонтано породување или царски рез“

Четврток, 13 Јули 2017
Предавање на тема „Спонтано породување или царски рез“

 

Д-р Ана Кацарска оваа среда одговори на најчестите прашања кои ги интересираат сите трудници за темата спонтано породување или царски рез. Присутните трудници имаа можност да се информираат за двата ...

Распоред на предавања за трудници – јуни-јули

Петок, 09 Јуни 2017
Распоред на предавања за трудници – јуни-јули

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека новиот циклус бесплатните предавања за здрава бременост почнува  на  7 јуни . Првото предавање  беше на тема нега на кожа во бременост, а следното предавање, кое...

Довербата во нашата работа ги прави родилките похрабри

Петок, 05 Мај 2017
Довербата во нашата работа ги прави родилките похрабри

„Среќна сум што ја работам најубавата и најхумана професија. И кога би имала нов избор во животот, повторно би избрала да бидам акушерка!“ вака ја почна својата приказна Снежана Катниќ, која работи во...

Распоред на предавања за трудници – април/мај

Четврток, 13 Април 2017
Распоред на предавања за трудници – април/мај

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнуваат на 19. април. Првото предавање е на тема – Задолжителни скрининзи за време на бременос...

Распоред на предавања за трудници – март/април

Среда, 22 Февруари 2017
Распоред на предавања за трудници – март/април

Со предавањето на д-р Ана Кацарска на 22.02 (среда) на тема задолжителни скрининзи за време на бременост започнува новиот циклус на предавања за идните родители. Погледнете ја програмата со распоред н...