Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Испапчувања кои се зголемуваат околу ареолите нормално се појавуваат за време на средина од бременоста. Галактореата (секреција на млеко од брадавицата) вообичаено не се појавува сè до породувањето, но можно е да се појави почнувајќи од 5. месец од бременоста.