fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Кај голем број жени се јавува зголемено опаѓање на косата и зголемена телесна влакнетост  која може да биде резултат на зголемените нивоа на одредени хормони.