fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Да, грижата за забите за време на бременоста има важна улога во целокупната грижа за здравјето. Во бременоста непцата стануваат поотечени и крвават при четкање на забите.