fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња
„Имавме една желба, ни се исполнија две!“- вака Сања и Филип Крстевски ја започнаа својата најубава приказна.  На 29 септември тие станаа родители на малите принцези Дина и Бјанка. Велат сонот им се исполнил благодарение на незаменливите д-р Слободан Лазаревски и д-р Гордана Петровска. Пофалби и за целиот тим кој се грижел за нив.
Ви честитаме за најубавата улога во животот!