fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња
На 16 октомври  на свет дојде малата Еви, првата радост во семејството на Марина и Игор.  
„Еви е наше прво детенце и  неизмерно сме среќни. Во текот на целата бременост и самото породување за нас се грижеше д-р Даниела Јованова. Огромна благодарност до неа и до останатиот дел од тимот кој беспрекорно се грижеше за нас во текот на болничкиот престој“- објаснија гордите родители.