fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

На 28 октомври дојде на свет малата Лана, најголемата радост на бато Владимир. Тој со нетрпение ја очекувал помалата сестричка.

Гордите родители Ненад и Цеца велат дека се презадоволни и бескрајно благодарни на д-р Јорданчо Иванов, кој им бил поддршка во текот на целата бременост и породувањето.