fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Уште едно мало девојче стана член на нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство. Малата Михаела, првата среќа на мама Бранкица и Симон Ангелов од Велес.

„Премногу сме задоволни од престојот и од услугите во болницата. Нашата докторка Ана Кацарска навистина многу ни помогна околу целиот процес и неизмерно сме ѝ благодарни. Сите вработени се навистина професионални, се однесуваат учтиво и секогаш одговараат на нашите  барања. Премногу е чисто и одлично опремено. Храната е вкусна. Но, најважно од сè, грижата за бебињата и за мајките е на највисоко ниво.
Ви благодариме за сè. ” 

Михаила, Acibadem Sistina Baby ти посакува безгрижно детство!