fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Уште една мала принцеза стана член на нашето големо Аџибадем Систина Baby семејство! На свет ни дојде малечката Маја, која е втората радост на мама Нела и тато Ицо, и која исто како и нејзината поголема сестричка Нина се роди во „Аџибадем Систина“.

„Двете наши убавици се родени во 'Аџибадем Систина' бидејќи ја имавме честа да ја запознаеме најдобрата докторка, д-р Клементина Кузеска, која нè водеше низ целиот процес. Таа нè израдува двапати и се надеваме дека ќе има и третпат!“ – велат гордите родители Нела и Ицо Трајаноски.

Маја, твоето Аџибадем Систина Baby семејство ти ја посакува сета среќа, радост и безгрижни насмевки на овој свет!

Подолу ги споделуваме првите фотографии на среќното семејство.