fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Шестгодишната Лара од 17 јули има нова омилена детска песна. За време на нашата средба постојано ја потпевнуваше Никола, Никола, а објаснувањето и` беше дека така го чува и смирува своето братче да не плаче. „Идеjата за името на нашето второ дете беше на Лара. Таа сакаше да се вика Никола и` ја исполнивме желбата. Неизмерно му благодариме на д-р Александар Бојаџиев, кој по вторпат нè направи најгорди родители на светот. Тој е најдобриот и незаменлив доктор со кој цела бременост ми помина без мака“ – објасни мама Христина.