fbpx

Вања и Наум Кочубов

„Огромна благодарност до доктор Клементина Кузеска и д-р Антони Христовски за овие преслатки „новогодишни подароци под елката“. Сонот навистина станува реалност и секоја желба резултира со сигурно исполнување со Аџибадем Систина.“ ни напиша мама Марија.