fbpx

Ова се Анеса, Елиза, Доган и малата Далина. Гордата мајка на четири дечиња ни испрати прекрасни фотографии со кои сака да ни ја честита новата година и да ни посака многу здравје. Ви благодариме и ви ја честитаме новата 2016 година. Ни претставува чест што сте дел од нашето Acibadem Sistina BABY семејство.