fbpx

На свет ни дојде малечката Јована!

Јована е втората радост на фамилијата Димоски, која исто како и нејзината поголема сестричка Михаела се роди во „Аџибадем Систина“ и стана дел од нашето големо семејство! Мама Сашка и тато Михајло накратко ни ја доловија својата среќа и ни раскажаа за нивното искуство во „Аџибадем Систина“:

„Исто како и првиот пат, кога се породив со Михаела,  и овој пат ме породи за мене најдобриот доктор, д-р Михајло Поповиќ, и на свет ја донесе нашата мала принцеза Јована. Тој беше тука за мене во текот на целата бременост и беспрекорно ме водеше низ целиот процес. Сакаме да изразиме огромна благодарност до целиот тим на 'Аџибадем Систина', кој ни го направи овој посебен момент уште поспецијален! “- вели мама Сашка.

Добре дојде во нашето големо Аџибадем Систина Baby семејство, Јована!