fbpx

АнаМарија и Мелани

Нашата радост е зачната во вашата болница, нашите срца се полни со помош на д-р Митко Ивановски. Родени се на Божиќ и нѐ исполнија со среќа и ни ги стоплија душите. Ве обожаваме, поздрав од Ана Марија и Мелани.