fbpx

Сè за бебе

Со растењето на бебето, се зголемува вашата самодоверба и сигурност дека го правите најдоброто за него. Но, почетоците се секогаш најголемиот предизвик. Така е и во одгледувањето на бебињата. Секогаш се прашувате дали постапувате правилно. Нашиот тим со задоволство подготви одговори на многу ваши прашања.

 

Повеќе за сè за бебето

 

Состојби кај бебињата кои прават паника кај новите родители

Состојби кај бебињата кои прават паника кај новите родители

[row][column size="1/2"]Одредени состојби кај бебињата предизвикуваат вистинска паника кај родителите. Бебињата се нежни, но со правилна нега и грижа ги „пребродуваат“ сите состојби. Она што е важно е...

Дали да го шетате бебето во зима

Дали да го шетате бебето во зима

[row][column size="1/2"]Доаѓањето на зимата  и студот не секому му се пријатни промени. Надвор е студено, а во тек е сезона на вируси.  Во овој период од годината младите родители секогаш се во дилема...

Десет причини ЗА вакцинација

Десет причини ЗА вакцинација


[row][column size="1/2"] Вакцинацијата е една од
најефикасните и најисплатливи
здравствени интервенции:

  1. Создава отпорност на организмот кон заболувањата
  2. Го спречува ризикот од заболување
  3. Ја спречува смртнос...