fbpx

Пакети за породување со нови бенефиции за идните мајки

 

Во рамките на концептот  ги промовираме Пакетите за породување со вклучени нови бенефиции за бремените жени кои ја водат бременоста во нашата болница. За детални информации превземете го документот