fbpx

Неизмерна сигурност и доверба во д-р Матевска

На 27 јули дојде на свет малата Анастасија, првата радост на мама Катерина и тато Сашко Николови. Родителите велат дека се пресреќни и неизмерно благодарни на целокупниот тим на Клиничката болница „Аџибадем Систина“, предводен од нивниот долгогодишен доктор, во кој имаат неизмерна доверба и сигурност, д-р Елизабета Матевска Атанасовска.