fbpx

Благодарност до д-р Кузеска

Лука Докмановиќ, втората среќа на мама Сања и тато Мишо, е роден на 28 јули, 19 месеци по раѓањето на нивното прво бебе, малата Миа.
 
Како и за првата бременост, така и сега одговорен гинеколог била д-р Клементина Кузеска, за која гордите родители велат дека немаат доволно зборови за да ја искажат својата благодарност.
„Вистински професионалец и пријател – ете така би ја опишале д-р Кузеска. Благодарност и за односот и помошта на целиот персонал во 'Аџибадем Систина' кој се грижеше за мене по породувањето и ми помогнаа среќна и спремна да си заминам дома со приновата“- објаснува мама Сања.