fbpx

Благодарност за најдобриот доктор, д-р Дракулевски

На 17 јули се роди малиот Борјан Николов, втората радост на мама Росица и тато Никола. 
„Како и за претходната бременост, така и сега одговорен беше д-р Слободан Дракулевски. Со оглед на прекрасното искуство што го имав пред три години, кога д-р Дракулевски ме породи со Дора, бев сигурна дека тој ќе биде одговорен и за мојата втора бременост, а 'Аџибадем Систина' местото каде што ќе се породам. Би сакала да упатам благодарност и до д-р Корнелија Трајкова, која несебично помагаше“- објаснува мама Росица.
 
Честитки до гордите родители и до малата Дора, која со нетрпение очекуваше да си оди дома со малото братче.