fbpx

Се роди Галина

На 21 јули се роди малата Галина, првата радост на мама Александра и тато Горан. Гордите родители изразија голема благодарност до целиот тим на „Аџибадем Систина“. Велат дека сите членови на персоналот се единствени и прекрасни. За бременоста на мама Александра се грижеше д-р Никола Панчевски, а за породувањето одговорен бил д-р Јорданчо Иванов.
Александра и Горан го добија најубавиот епитет – родители, нивниот живот доби сосема нова смисла, а нивната љубов доби име!
Добредојде Галина!