fbpx

Добредојде Ведран

Во првиот ден од август на свет дојде Ведран, првата среќа во семејството Гоцевски.

„Посебна благодарност до мојот доктор Слободан Дракулевски и сестра Анета за поддршката и професионалноста во секој поглед. Бременоста беше одлично искуство за мене благодарение на целокупниот тим на Аџибадем Систина.“

Честитки за гордите родители Стојмир и Сања. Им благодариме за прекрасните фотографии.