fbpx

По 10 години Кристијан ја доби најубавата сестричка која што можел да ја посака

„Кога решивме да станеме родители по втор пат немаше дилеми на кого ќе ја подариме нашата доверба – на најпрофесионалната болница „Аџибадем Систина“, со целокупниот професионален тим. За нив имаме само пофални зборови и благодарност за пријатното искуство. Неизмерна благодарност од се срце и за мојата докторка Елизабета Матевска Атанасовска, за нејзината љубезност, пријателски однос, професионалност и позитивна енергија со која зрачи. Ми даде сила, ја разубави мојата бременост и на свет ја донесе нашата втора среќа, малата принцеза Михаела“ – објаснува гордата мајка Анета Мартинова.

Малата Михаела, покрај тоа што ги израдува мама Анета и тато Борче, донесе неизмерна среќа и во животот на 10-годишниот Кристијан. Тој ни раскажа дека 10 години посакувал сестричка, а сега ја добил најубавата што можел да си ја замисли.

Тимот на „Аcibadem Sistina Baby“ им посакува многу убави радосни и убави моменти на семеството Мартинови.