Само суперлативи за д-р Митко Ивановски

15 јуни за Наташа и Оливер Петрови беше најсреќниот ден, на свет дојде нивното прво бебе Јована. Оваа мала принцеза на свет ја донесе д-р Митко Ивановски, за кого родителите велат дека имаат само пофални зборови. Тој е најдобриот гинеколог кој една трудница би посакала да го има.