Добредојде Ема

Семејството Насевиќ на 16 јуни стана побогато за уште еден член, се роди малата Ема. Мама Добрица и тато Милан се пресреќни и бескрајно благодарни на д-р Златко Палчевски, за неговите посветеност и стручност.
Добредојде Ема во семејството на AcibademSistina Baby!