Добредојде Илин

Уште еден мал убавец стана член на нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство. На 7 јуни се роди малиот Илин Петровски, првата радост на мама Ана и тато Мартин. Илин на свет го донесе д-р Никола Панчевски, „доктор шампион“, како што велат гордите родители.