Се роди Теа

Уште една причина за радост во семејството Глигоров, се роди Теа. Мама Ана и тато Виктор со нетрпение чекаа да си го однесат бебето дома, каде ги чека четири и полгодишниот Филип. Му благодариме на д-р Златко Палчевски и на целиот персонал во „Аџибадем Систина“ за прекрасниот и професионален однос.