Иан, Ивана и Иван си одат дома

Мама Ивана и тато Иван Наумовски денеска си одат дома со малиот Иан. За бременоста на мама Ивана се грижел д-р Слободан Дракулевски, а малиот Иан на свет го доне д-р Александар Бојаџиев на 14 јули. Освен за докторите, гордите родители истакнаа огромна благодарност и до акушерката Бети.