Големо мече за малиот Јордан

Малиот Јордан на денот кога се роди, 13 јули, го доби на подарок најголемото мече. Мама Маја и тато Дејан Михајлови се пресреќни за приновата и едвај чекаат да си одат дома со новиот член во семејството. За бременоста на Маја бил одговорен д-р Никола Панчевски, кому родителите му се безрезервно благодарни.
Јордан, добредојде во AcibademSistinaBaby семејството.