Добредојде Олга

„Во моментот кога дознавме дека ќе станеме родители, веднаш одлучивме дека нашата доверба ќе ја подариме на стручен и искусен тим во болницата ‘Аџибадем Систина’“- вака ја почнаа својата приказна Даница и Виктор Крстевски. Пресреќните родители на 10 јули ја добија својата мала принцеза Олга.

Денот на донесувањето новороденче на свет е најважен како за бебето така и за родителите, и се памети засекогаш. Нивниот избор бил д-р Корнелија Трајкова и велат дека воопшто не погрешиле.

„Стручна, искусна и секогаш позитивна, вклучувајќи го целиот тим кој присуствуваше на породувањето - анестезиологот, сестрите, педијатарот...“ – објаснува мама Даница.