fbpx

Добредојде Анастасија

Емилија и Дејан Ристески на 18 јули станаа горди родители на малата принцеза Анастасија. На свет ја донесе д-р Јован Костадинов, доктор за чија професионалност родителите изразија голема благодарност, како и за грижата на целиот болнички персонал за време на целиот престој во „Аџибадем Систина“.
Ти посакуваме безгрижно детство!