fbpx

Добредојде Лазар

На 24 септември се роди втората радост во семејството Филиповски. Мама Марија, тато Филип и дада Катја со нетрпение го очекуваа новиот член, а најрадосна беше малата Катја.
 
И двете бремености ги водеше и ме породи најпрекрасниот доктор со големо срце, д-р Митко Ивановски. Голема благодарност до него“ – сподели мама Марија.