fbpx

Со ваша помош го добивме најголемиот подарок

„Со ваша помош го добивме најголемиот подарок од Бог – станавме горди родители на малата Сара“ – споделија мама Билјана и тато Дарко Смилевски.
Оваа мала принцеза се роди на 12. ден од месец септември.
Честитки до гордите родители!