fbpx

Дарија – единственото девојче во семејството Јакимовски

На 16 октомври пристигна на свет малата принцеза Дарија. Пресреќни и горди се мама Наташа и тато Дарко.

Малата Дарија, како единствено девојче во фамилијата Јакимовски, донесе преголема радост. Сакаме најголема благодарност да упатиме до д-р Корнелија Трајкова, која ми пружи неизмерна грижа и љубов во текот на бременоста. Беше целосно посветена за на свет да ја донесе нашата ќеркичка Дарија.Голема благодарност и до целиот персонал на Аџибадем Систина, за својата професионалност и грижа во текот на престојот. Продолжете да бидете најдобри!  Ве сакаат Дарија, мама Наташа и тато Дарко. Се најдобро“-ни напишаа гордите родители.