fbpx

Добредојде Богдан

„Голема благодарност до д-р Михајло Поповиќ, кој ја водеше мојата бременост, за неговата посветеност и стручност. Исто така, благодарност до тимот од Одделот за неонатологија.
Само убави зборови за престојот во 'Аџибадем Систина'“– изјави мама Ивана. Честитки за мама Ивана и тато Јовица Мицевски. На Богдан му посакуваме многу здравје и безгрижно детство полно со убави соништа!