fbpx

Анатолиј, третата гордост на фамилијата Станојковски

Ова е Анатолиј, најновиот член на фамилијата Станојковски, роден на 27 април и е третата гордост на мама Наташа и тато Марјан.

„Сакаме да искажеме голема благодарност до целиот персонал во болницата, а посебно до д-р Клементина Кузеска, која ми беше голема поддршка во текот на породувањето. Малку се зборови да ѝ се заблагодарам на мојата најдобра докторка, на нејзините професионалност и стручност. Најсреќни и највозбудени за раѓањето на Анатолиј беа постарите братчиња Илија и Јаков за кои исто така се грижеше д-р Кузеска“ - вели мама Наташа.

Анатолиј, добре дојде во нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство.Ти посакуваме безгрижно детство и многу насмевки.