fbpx

Галена е втората радост на семејството Андоновски

„На 4.6.2018 година се роди Галена, нашата втора ќерка и втора радост во нашето семејство. Најрадосна за нејзиното доаѓање на свет беше сестричката Мила, која со нетрпение чекаше да ја запознае својата помала сестра.
Изразуваме голема благодарност до д-р Елизабета Матевска и до целиот тим на 'Аџибадем Систина' за нивната стручност, љубезност и професионалност“ – велат мама Наташа и тато Синиша.

Галена, добре дојде во нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство. Ти посакуваме безгрижно детство и многу насмевки.