fbpx

Добредојде Антониа!

Ова е Антониа, најмалата принцеза на мама Драгана и тато Дејан. Најсреќни за нејзиното доаѓање на свет беа дадичките Андреа и Дарија, кои со нетрпение ја чекале својата мала сестричка да се врати дома. Среќните родители изразија голема благодарност до д-р Панчевски за неговата стручност и одговорност.

"Пофалби и до целиот персонал на болницата за беспрекорната нега и грижа за време на престојот“– велат гордите родители Драгана и Дејан.