fbpx

Добредојде Теодора

На 20 јуни  Оливера и Рубин станаа горди родители на малата принцеза Теодора. Таа е нивна прва радост која им ја донесе најголемата среќа. Тие изразуваат посебна благодарност до д-р Дракулевски, кој ја покажа својата професионалност и стручноста на целиот тим во болницата „Аџибадем Систина“.