fbpx

Пеџа стана татко, се родија Воин и Вук

На 07 јуни Предраг Васиљевиќ, познат како Пеџа Тренд и неговата сопруга Огнена станаа горди родители на две преслатки момчиња. Се родија Воин и Вук. Во новата улога на родители изјавија дека се особено благодарни на д-р Митко Ивановски, гинеколог –акушер и д-р Душко Фидановски, педијатар кои со огромна посветеност и професионалност се грижеле за нив.

Тимот на Аџибадем Систина им честита за приновата и им посакува безгрижно детство. Уживајте во првите заеднички фотографии на семејството Васиљевиќ.

majkite-raskazaa/Voin-Vuk-Vasiljevic