fbpx

Запознајте го Илин и неговите три ангели

Ова мало бебе е Илин, прва радост на Љубица и Диме. Се роди на крајот на април и донесе неопислива радост во семејството Петрови.

„Би сакале да изразиме огромна благодарност до сите вработени во Клиничката болница 'Аџибадем Систина', а особено на нашите три ангели. Бременоста ми ја водеше д-р Гордана Петрова, а на свет го донесе д-р Даниела Јованова. Огромна благодарност и до д-р Ана Кацарска, која цела ноќ беше покрај нас, пред чинот на раѓање. Среќни сме што покрај нас во овој период беа исклучително професионални и посветени докторки“- објаснува Љубица.