fbpx

Д-р Адамоска ви благодариме за двете принцези

Денес ве запознаваме со гордите родители на малата Марија, Александра и Бобан Митрески. Со огромно задоволство, тие споделија дел од своите најсреќни мигови во животот. „Пред 4 години д-р Снежана Адамоска-Клисароска со раѓањето на Ева нè направи најсреќни родители на светот. А среќата двојно се зголеми на 4 октомври годинава кога на свет дојде нашето второ дете Марија. Двете бремености комплетно ги следеше д-р Адамоска- Клисароска, беше со нас и ни даваше комплетна поддршка во сите денови. Стручна, искусна и професионална - таа е најдобрата докторка на светот!“- изјавија семејството Митрески.