fbpx

Д-р Митко Ивановски е број еден

На 16 јануари се роди малиот Томи, првата радост во семејството Настови.

Гордите родители велат дека се пресреќни за приновата во семејството и презадоволни од изборот на доктори.

„'Аџибадем Систина' дефинитивно е најдобриот избор за секоја трудница. Стравот се замени во сигурност и радост. Нашиот Томи се роди на 16 јануари и донесе огромна радост во нашето семејство. Најголема благодарност до најдобриот доктор, д-р Митко Ивановски“- сподели Наташа.

Тимот на нашето големо Acibadem Sistina Baby му посакува топло добредојде на малиот Томи.