fbpx

Дарјан и Максим си добија братче, се роди Илин

На 15 јануари се роди третиот наследник во семејството Колевски. Единаесетгодишниот Даријан и четиригодишниот Максим си добија братче. На свет дојде малиот Илин.

„Бескрајно сме благодарни на д-р Гордана Петровска и д-р Бобан Сарџовски. Вистински професионалци и луѓе кои знаат да си ја работат работата на највисоко ниво.“- велат Тамара и Ѓоко.