fbpx

Топло добредојде за Јован

Јован е најмалиот член на семејството Перковски. Мама Радица и тато Марјан изразија голема благодарност кон д-р Митко Ивановски и сестра Александра Трајчевска. „Д-р Ивановски е прекрасен доктор кој со својата грижа и посветеност, неуморно ја следеше целата моја бременост и нè направи најсреќни родители на малиот Јован. Од денеска, 6 февруари, ќе ни биде најубавиот ден во нашите животи“, изјави Радица.

Јован, добре дојде во нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство. Ти посакуваме безгрижно детство и многу насмевки.