fbpx

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека новиот циклус бесплатните предавања за здрава бременост почнува на 7 јуни. Првото предавање беше на тема нега на кожа во бременост, а следното предавање, кое ќе се одржи на 14 јуни, е на тема – Задолжителни скрининзи за време на бременост, а предавач ќе биде д-р Александар Бојаџиев, гинеколог –акушер.
Со задоволство ве очекуваме да дојдете и заедно да се едуцираме за здрава бременост. Секоја трудница на предавањето добива и подарок од нашите Acibadem Sistina BABY пријатели.
За да го најавите вашето присуство потребно е да се јавите во нашиот Контакт центар на 02 30 99 500. Погледнете ја целата програма
.