Најсреќната тројка

Никола, Зои и Милан, тројната причина за среќа на Билјана и Томче заминаа дома. По 46 дена поминати на Одделот за неонатална интенизвна нега од денес сите заедно ќе се радуваат во нивниот нов дом. Им благодариме за прекрасните фотографии.