fbpx

Пејачката Соња Тарчуловска роди девојче во „Аџибадем Систина“

Тимот предводен од д-р Никола Панчевски на 23.06.2015 ја донесе на свет малата Јоана, третото дете на Соња и Јохан Тарчуловски. Тимот на Acibadem Sistina BABY им посакува многу љубов, здравје и безгрижно детство.