fbpx

Новата среќа на семејството Нетковски

Ева, Роберт и малата Мина заминаа од „Аџибадем Систина“  заедно со нивниот нов член, бебето Мартин. Тој е второто дете на семејството Нетковски. Возбудени и среќни се упатија во нивниот дом. Најсреќна беше 4-годишната Мина која со нетрпение го чекала моментот кога братчето ќе си дојде дома. Ни вети дека ќе се грижи за него и ќе и помага на мама Ева. Им благодариме што ги споделија фотографиите заедно со сите нас.