fbpx

На 11. јануари започнува новиот циклус предавања за трудници

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнуваат на 11. Јануари. Првото предавање е на тема – Промени во бременоста за кои е потребен лекарски преглед, а предавач е гинеколог –акушер.

Со задоволство ве очекуваме да дојдете и заедно да се едуцираме за здрава бременост. Секоја трудница на предавањето добива и подарок од нашите Acibadem Sistina BABY пријатели.

За да го најавите вашето присуство потребно е да се јавите во нашиот Контакт центар на 02 30 99 500. Погледнете ја целата програма